play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Radio Preveza Άκουσε Νιώσε Σιγοτραγούδα

Κόσμος

Καθηγήτρια απολύθηκε γιατί χόρευε αισθησιακά με τους μαθητές της

today14 Μαΐου 2023

Background


Σάλο έχει προκαλέσει στην Βραζιλία μία καθηγήτρια, η οποία χόρευε με τους μαθητές της, με έναν πιο…σέξι τρόπο και μάλιστα ανέβαζε τα βιντεάκια στο TikTok.

Η Σιμπέλι Φερέιρα, όπως ονομάζεται η καθηγήτρια, σύμφωνα με τη New York Post, απολύθηκε όταν τα βίντεο είδαν το φως της δημοσιότητας. Η Σιμπέλι είναι καθηγήτρια αγγλικών και έχει εργαστεί σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο. Η τελευταία της εργασία ήταν στην Βραζιλία, σε σχολή ξένων γλωσσών. Η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε, προκειμένου να δικαιολογήσει τον συγκεκριμένο ιδιαίτερο τρόπο εκμάθησης, δήλωσε πως: «Ένας από τους μαθητές μου με κάλεσε να χορέψω μαζί του και η τάξη απόλαυσε πραγματικά την αλληλεπίδραση. Μετά από αυτό, και οι άλλοι μαθητές άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις, και εκμεταλλεύτηκα την αλληλεπίδραση και το ενδιαφέρον των μαθητών για να εφαρμόσω τα μαθήματά μου με περισσότερη ποιότητα, επειδή οι μαθητές ενδιαφέρονταν περισσότερο και ενθουσιάζονταν».

Η καθηγήτρια ξεκίνησε να ανεβάζει τα βιντεάκια με τους χορούς τόσο στο προφίλ της που έχει στο TikTok, με 9,7 εκατομμύρια ακολούθους, όσο και στο instagram που έχει 1.2 εκατομμύρια ακολούθους.

@cibellyferreira_ Sábado também é dia né amores? #prof #cibellyferreira #professora ♬ som original – Cibelly Ferreira 👩‍🏫
@cibellyferreira_ Quem aí tb está in love? #professoracibelly #cibellyferreira #professora ♬ som original – Cammy 💗

Μάλιστα αίσθηση προκάλεσε και η ενδυμασία της σέξι καθηγήτριας, εντός της αίθουσας. Η ίδια φαίνεται στα βίντεο που χορεύει με τους μαθητές της, να φοράει μεταξύ άλλων κοντές μπλούζες και κοντά φορέματα.

Ενώ σε εκατομμύρια ανθρώπους φαίνεται να αρέσει το περιεχόμενό της, άλλοι ενοχλήθηκαν από αυτό που θεωρούν ανάρμοστη συμπεριφορά. Οι δημοφιλείς λογαριασμοί της στο TikTok και στο Instagram, δεν είναι επίσης οι μόνες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί. Δεν είναι σαφές πότε δημιουργήθηκαν οι λογαριασμοί, αλλά μαζί με τους συνηθισμένους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Σιμπέλι έχει πολλά προφίλ σε ερωτικούς ιστότοπους, όπως το OnlyFans και το PornHub.

«Ως ενήλικη γυναίκα, που χρειαζόταν επιπλέον εισόδημα, αναζήτησα άλλες μορφές δημιουργίας εσόδων. Η μητέρα μου, για παράδειγμα, το ξέρει και το δέχεται πολύ καλά. Kάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει ελεύθερη και ολοκληρωμένη με το σώμα της» δηλώνει η καθηγήτρια. Ενώ εξηγεί πως το εισόδημα που βγάζει από τις άλλες τις δουλειές, είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της καθηγήτριας: «Το σχολείο μου δίνει ένα ασφαλές και σταθερό μέρος. Ωστόσο, το περιεχόμενό μου στα κοινωνικά δίκτυα με πληρώνει πολύ περισσότερο».

Πάντως πολύ φανς της αμφιλεγόμενης καθηγήτριας τής προτείνουν τώρα να γίνει…. πλήρους απασχόλησης influencer.





Πηγή

www.enikos.gr

Written by: ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ


Μέλος emedia 13701

0%