play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Radio Preveza Άκουσε Νιώσε Σιγοτραγούδα

Τοπικά Νέα

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Νίκου Γεωργάκου και διοίκησης του Σ.Κ. Νικόπολη

today10 Ιουλίου 2024

Background


Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και μέλη της διοίκησης του Σ.Κ. Νικόπολη (Στάθης Σκλαβενίτης, Αποστόλης Σουλιώτης, Γιώργος Γιαννακός) την Δευτέρα το μεσημέρι στο δημαρχείο της πόλης.

Τα μέλη της Νικόπολης συζήτησαν με τον Νίκο Γεωργάκο για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί ο σύλλογος, τόσο για τους επίσημους αγώνες, όσο και για τους χώρους προπόνησης των ακαδημιών του, όπως το ΔΑΚ Πρέβεζας, το 1ο και 2ο λύκειο Πρέβεζας.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας τόνισε ότι ο δήμος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες συντηρήσεις όλων των χώρων, όπου υπάρχει αθλητική δραστηριότητα, όχι μόνο από τη Νικόπολη, αλλά και από όλους τους συλλόγους.

Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας, το ”στολίδι” της ΒΔ Ελλάδος όπως είχε χαρακτηριστεί, καθώς από φέτος θα φιλοξενεί και το πρωτάθλημα της National League 2 (πρώην Γ’ Εθνική), εκεί όπου θα αγωνίζεται η ομάδα Νικόπολη Πρέβεζας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε από τον δήμαρχο Πρέβεζας την συντήρηση του ηλεκτρονικού πίνακα (κεντρικός, πίνακας 24” και χρονόμετρο), την έξτρα αγορά στεφάνων για τις μπασκέτες του κλειστού καθώς και συντήρηση του ήδη υπάρχον εξοπλισμού.

Επίσης τον καθαρισμό των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων του ΔΑΚ, ιδιαιτέρως τις ημέρες των αγώνων, όπου θα φιλοξενούνται ομάδες από άλλες περιοχές της χώρας.

Όσον αφορά τα δύο σχολικά κτίρια,  ο σύλλογος ζήτησε της στεγανοποίηση των κτιρίων καθώς και την συντήρηση των δαπέδων και του ηλεκτροφωτισμού.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, σημείωσε όλα όσα του μεταφέρθηκαν από πλευράς Νικόπολης, τονίζοντας, ότι ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αθλητισμού Χρήστο Μάκη, έχουν προχωρήσει σε καταγραφή όλων των αθλητικών χώρων, με τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζουν, προκειμένου να βρεθούν λύσεις για να έχουν λειτουργικότητα.

Ο Νίκος Γεωργάκος για ακόμη μια φορά δήλωσε ότι ο δήμος κάνει τα αδύνατα-δυνατά με τα όποια μέσα διαθέτει να κρατά λειτουργικές τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προς όφελος τόσο των συλλόγων, όσο και των παιδιών που αθλούνται σε αυτά.

 



Πηγή

onprevezanews.gr

Written by: ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ


Μέλος emedia 13701

0%